Woning in Liessel overvallen

vrijdag 7 juni 2019 - 09:38|Maarten Driessen

LIESSEL - Aan het Loon in Liessel heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een woningoverval plaatsgevonden. Beide bewoners raakten hierbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond kwart over drie in de nacht drongen meerdere daders de woning binnen. Ze overmeesterden de bewoners en gingen vervolgens op zoek naar buit. Beide bewoners kregen daarbij flinke klappen te verduren. De daders gingen er daarna waarschijnlijk per auto weer vandoor. Het mannelijke slachtoffer raakte gewond aan zijn hand en been en moest naar het ziekenhuis voor controle. Na behandeling kon hij weer naar huis. Het vrouwelijke slachtoffer is ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken. 

Getuigen
De politie stelde direct een groot onderzoek in. In de uren na de overval deden forensisch rechercheurs onderzoek in en om de woning. Ook zullen zij gedurende het onderzoek het gesprek aanknopen met de slachtoffers, om te achterhalen wat er vannacht precies is gebeurd. De daders waren in ieder geval donker gekleed en hadden hun gezichten bedekt. Meer signalementen zijn er op dit moment niet. De politie is daarom op zoek naar getuigen, en naar mensen met bewakingscamera's in de buurt van het Loon. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

 

Tags