In deze tijd moet je alert zijn als je iets wilt gaan bestellen online. Er zitten veel oplichters op het internet die gebruik maken van neppe webshops. Voordat je het doorhebt, ben je al voor veel geld opgelicht en daar kom je vaak pas later achter omdat je het product nooit binnen krijgt. Het is om die reden belangrijk om goed te kijken of het een echte webshop is voordat je voor veel geld gaat bestellen. Het is heel vervelend dat je niet alleen je geld kwijt bent als je besteld op een nep webshop. Je bent dan ook je gegevens kwijt want je moet altijd gegevens invullen als je iets besteld. Je weet maar nooit wat ze met je gegevens gaan doen.

Bestellen op een neppe webshop

Om zeker te weten dat je niet besteld om een nep webshop kun je nu ook je webshop laten controleren op Webshopchecker. Webshop check is een website die controleert of je besteld op een echte of neppe webshop. Je weet het al binnen tien seconden en is ook gratis.

Producten online bestellen

Alternate review is een mooie webshop waar je heel veel producten kunt bestellen. Ze hebben telefoons en nog veel meer. Alternate review is gecontroleerd of het een echte webshop is. Gelukkig is dat een echte webshop waar jij veilig kunt gaan bestellen. Alternate review is een webshop met een goede klantenservice. Als je hen belt krijg je altijd iemand aan de lijn die je goed te woord staat en all antwoorden heeft op je vragen.

Webshop bekend bij de politie

Webshopchecker heeft ook gekeken of Alternate review bekend is bij de politie. Als een webshop bekend is bij de politie is dat geen goed teken. Dat betekent dat ze in het verleden is hebben gedaan wat niet kan. Gelukkig is Alternate review niet bekend bij de politie en kun je gewoon gaan bestellen op hun webshop.

Gebruik maken van een beveiligde verbinding

Ook maakt Alternate review gebruik van een beveiligde verbinding. Voor klanten die bestellen op hun webshop is dit heel fijn. Dit betekent dat er niks met je gegevens wordt gedaan. En alleen worden bewaard als jij daar toestemming voor geeft. Met een beveiligde verbinding heb je verbinding tussen twee computers. Dat zorgt ervoor dat er geen internet criminelen bij kunnen komen. Als je geen gebruik maakt van zo’n verbinding kunnen internetcriminelen heel makkelijk bij je gegevens komen. Als mensen zien dat dat er op je webshop geen beveiligde verbinding is kiezen ze vaak om ergens anders te gaan bestellen waar ze dat wel hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *